2009. június 8., hétfő

A legundergroundabb:

Ricsárdgír Klubb

Mi lesz akkor ha a tini kedvenc Edison, a poprockos Ivan Molotov és a botrányoktól híres, underground Lukrécia összeáll? Ricsárdgír klub.
A summer feszt nem lehet teljes ricsárd gír klub nélkül, eddig mindkét fesztiválon felléptek ezek a srácok és mindig tátva maradt a közönség szája utánuk. A 80as évek magyar undergroundját idéző számokkal előrukkoló zenekar feldolgoz még pár balaton, trabant és európa kiadó számot is a teljesség kedvéért. Ez az együttes általában csak erre a fesztiválra szokott összeállni, Szentendre több sikerzenekarának tagjaiból.
Az alap formációt egy hármas tengely alkotja: a bimbóharcos mártondani (aki egyben a szentendrei slágerek 92 százalékának szerzője is), zsiraiandris (aki minden második szentendrei zenekarban megfordult már, tehát neve garancia a minőségre), és egy gyönyörű énekes lány alkotja akinek személye évről évre változik, egyenlőre még rejtély hogy idén kihez lesz szerencsénk. Eddig viszont bizonyos forrásokból kiderült hogy csatlakozik hozzájuk szólógitárral Rokonál Benedek az Edisonból, és visszatér a dobok mögé Süli Marci aki egy ideig nem volt aktív tagja a zenekarnak, mert testépítő karrierjét építette.
Vannak gondolati mélységek melyekhez nem dallam kell, sem zenei szabály, hanem egy mindent felrúgó életforma kinyílvánítása a színpadon.
Eddig olyan slágereket adtak ők már a summer fesztnek mint pl a Ki ölte meg lora palmert, a hallo diszkót, az anyám vagyok a lányom hasában és a repülőgép („repülőgép ott fent szerintem nem egy sima hanem concord”). Mindenképp hallgassátok meg őket az idei feszten is mert lehet hogy ez lesz a búcsújuk. Vagy még sem?

3 megjegyzés:

Ragaszthatatlan Szív írta...

Önmagáról miért egyesszám harmadik személyben ír drisi?

andris írta...

mert skizofrén te picsa

Edina írta...

na erre jövök. REPÜLŐŐGÉÉÉPP OTT FENT, SZERINTEM NEM SIMA HANEM KONKOOOOOOOORD!!!!!!!!