2009. június 2., kedd

Együttesek

Gyűlnek gyűlnek az idei sztárok! Ez egyenlőre még csak egy előzetes lista, de idővel a bandákról egyéb részleteket is kiszivárogtatunk!

Tehát az idei fellépők:

1160
Subverted
És Én Mit Szóljak?!
My First Ex
Blues Fosszíliák
2x2
Ricsárd Gír Pub

54 megjegyzés:

erchegyia írta...

Egyenlőre?
Az mi? Silány minőségű uniformizált ital?

Névtelen írta...

Dzsdzs csak most érettségizik, hagyjad már! :(

Álnévenírogatókisköcsög írta...

Az idei esemény jelmondata:
PUNX NOT DEAD!
sőt!:)

Névtelen írta...

remélem az és én mit szóljak nem jön csak elrontaná a szentendrei légkört...és a lightos hangulatot...

béla bá

Névtelen írta...

de jöjjön az éémsz mert az jóóó! a fasszopók meg bekaphatják :) na pusziii

Névtelen írta...

béla bá miről beszélsz? xD 1160-t és My first ex-et még meghallgatom de a többi elég silány.. ÉÉMSZ csak feldobja a hangulatot!

Szoki

Névtelen írta...

jah lehet

béla bá

Névtelen írta...

Hát aztán az ÉÉMSZ igazán igényes... mind a négy kvintakkordot ügyesen le tudják játszani:D Egyébként is, nem kell ide minden gyökér...

Névtelen írta...

Szép jó napot!
Akinek baja van az ÉÉMSZ-al azt megkérném, hogy a helyszínen keresse meg a magas kopasz úriembert aki szívesen meghallgatja panaszait mielőtt kitépi a nyelved és feldugja a seggedbe.:)

Köszi, szia.

dzsdzs írta...

Halihó! Ha lehet a fikázás és egymás szapulása NE név nélkül menjen... kösz..
DzsDzs

Névtelen írta...

Fúha, atom ÉÉMSZ-rajongó. Érdekes, aki a többi zenekart silányozta le, az attól még jó fej. De nyugodtan meg lehet verni egyébként, Lillának hívnak, keressen csak meg az úriember, ha van ahhoz bátorsága, hogy megverjen egy lányt.

Névtelen írta...

Annyira imádom, hogy az ilyen tinikurváknak akkora pofájuk van aztán bújnak a "lány vagyok" mögé:'D szánalmas kis kurva.:D inkább fogd be a szád aztán ne gyere el ha nem tetszik valami.

Névtelen írta...

Mekkora gáz már...fikázni bármelyik bandát...aki jobbat tud és nagyobb sikert ér el mint például az éémsz az ugathat...addig pszt!!!!!!

üdv:NoNó

robi. írta...

Szijasztok! Vélemények megoszlanak! Lehet valami vagy valakit szeretni és nem szeretni! Semmi sem kötelező! Ami nem jön be alap hogy nem szereted... és lehet róla véleményed is... SŐT! kell hogy legyen róla véleményed... De a véleményt emberi formában is ellehet mondani! Itt ez a lényeg! :) Ugyhogy a végén lehet még rájössz hogy nem mi vagyunk a gyökerek hanem te! :) A jó hangulat miatt megyünk és hogy bulizzunk egy jót! Nem értem ebbe mi a probléma... na mind1... ott leszünk,játszunk és majd akinek tettszik annak tettszik akinek meg nem az meg bekaphatja! :) robi az És Én Mit Szóljak?! -ból ;)

Névtelen írta...

Hát már nem azért, de a "béla bá" azaz Egyedi Károly az 1160-ból kezdte itt a vitát (majd később becsicskult), majd drágalátos "szoki" folytatta a köpdölődzést a "többi elég silány" megszólalásával. Aztán jött a többi éémsz rajongó, akik kopasz "úriemberekkel" meg szép szavakkal gányolták össze ezt a fórumot, hát gratulálok, ezt nevezem én kultúrált hozzászólásnak/banda megvédésnek!
Lázár a Subvertedből

Névtelen írta...

Mi az az ÉÉMSZ?
Kik ezek?
Miért jönnek ide?
Ki hívta őket?
Miért ilyen nagy a szájuk?
Ezek után már kiváncsi vagyok, milyen hatalmas nagy produkciót fogunk látni tőlük, de az egyáltalán nem biztos, hogy a SZENTENDREIEK meg fogják őket hallgatni....

Névtelen írta...

Na, hát én azt hallottam erről a fesztiválról, hogy ide igazi metált játszó bandák járnak, tehát csak egy kérdésem lenne: MI A FASZ KERES ITT AZ A SZAR ÉÉMSZbuzibanda? Senki sem kíváncsi arra az igénytelen szarra!!!! Takarodjatok vissza, ahonnan szalajtottak titeket,rohadt békási gyökerek!!!!

robi. írta...

Az ÉÉMSZ az És Én Mit Szóljak?!
Békásmegyeri punk zenekar
DzsDzs meghívásával jövünk a summer festre
Nem nagy a szánk egyáltalán csak akik ide írnak azok irigyek vagy csak ennyire primitivek mert mi rohadtul nem ártottunk senkinek...
A " hatalmas produkciot " majd nézd meg és utána véleményezz (ha kérhetem civilizált ember modjára)
Nem azért megyünk hogy a SZENTENDREIEK meghallgassanak hanem hogy játszunk egy jót! Aki meghallgatja,meghallgatja aki nem az nem...
Amugy meg ha békással bárkinek problémája van (amit nem értek miért) akkor itt mondja lent a téren! ;)
Ebből nem fog senki se problémát csinálni csak magatokat égetitek,persze NÉVTELENÜL!!! legalább annyit irnátok oda hogy józsi vagy gizi :) lényeg hogy megyünk! :) robi.

Névtelen írta...

ha valakinek kérdése van a bandákkal,ÉÉMSZel,Békással kapcsolatban, az írja le kultúráltan, mintha ember lenne. szánalom amit csinálnak egyesek meg kettesek. Nehogy már fasza buli helyett baszakodás legyen.

dzsdzs írta...

Basszus, ha tudom hogy ilyen "kúltúrált" beszélgetések alakulnak ki ebből, nem is csinálok bulit... Nem erről szól. És nagyon nem szeretném, ha ott a helyszínen megindulna bármelyik banda bármilyen szinten való pocskondiázása, mert akkor az egész summerfeszt értelmét veszti.

Névtelen írta...

Na jó, szerintem minden egyes ÉÉMSZ tag tudja rólam, hogy nem szeretem a zenéjüket, meg a punkot egyáltalán, tehát nem szeretem a bandát se, de amíg ők és az őket meghallgatni jövő emberek képesek beilleszkedni a feszt meglévő békés, családias hangulatába, addig nincs gond velük. Ha viszont itt elkezdődik a szapulás, meg egymás fenyegetése, akkor semmi értelme sincs lejönni azért Izbégre, hogy a Szentendreiek meg az ÉÉMSZ szimpatizánsok egymást köpködjék. :)
Mindkét fél calm down, mert ez a FESZT nem az erőszakról meg a tipikus magyar habitus érvényesítéséről szól.

Zsolti

Névtelen írta...

Nem bújok amögé, hogy lány vagyok, és nem fogok azért nem menni a Summerfesztre, mert valami nagypofájú idióta befenyített. Ugyanis én azért megyek, mert vannak ott barátaim, nem azért, mert egy zenekar elhívott, hogy istenítsem őket. Ja, és tudod kit tinikurvázz. Remélem csuklik az illető most. Én részemről befejeztem, ne haragudj DzsDzs a kommentek miatt, nem fogok belemenni egy ilyen idióta elmebeteg egymagában vívott vitájába. Ja, egyébként légyszíves te is írd már le a neved, ha ekkora arc vagy.

Kasza írta...

Sziasztok!
Én Kasza vagyok tehát KASZA az ÉÉMSZ basszusgitárosa. Én azt nem értem hogy miért kell szapulnia a metál zenét hallgatóknak a punkot hallgatót. Én személy szerint NEM csak punkot hallgatok hanem olyan zenekarokat is amiket egy PUNK ahogy TI fogalamaztok nem hallgat meg. a Másik h miért modnja valaki h mi tehát a zenekar elrontja a hangulatot amikor minekt csak hívtak és mi csak megyünk? Aki itt fórumon keresztül fikázni tud név nélkül az inkább jöjjön oda és beszéljen velünk mielött le fikáz minket és azt mondja h mi bunkók szarok meg nem tom mik vagyunk. Lehet kiderül a végén h értelmesebb és egyben kúltúrátlatbb emberek VAGYUNK mint azok akik fikáznak. A 3 dolog amit nem értek milyen liughtos légkörről van szó? Metálos feszten lightos légkőr? ember akkor te nem metált hanem valami light rockot vagy pop ot hallgatsz mivel a metál az igen messze van a lightos tól. a 4 ha nem tetszika zenáénk akkor nem kell meghallgatni és NEM KELL LEGFŐKÉPP FIKÁZNI belehallgattál nem tetszett ennyi de én se fikázom az üvöltős hörgős metált meg a nem tom mit!!!! Attól h békásiak vagyunk nem vagyunk se PRIMITÍVEK SE BUNKÓK ÉS NEM VAGYUNK IDIÓTÁK. Szeméyl szeritn BÉKÁSI LÉTEMRE jövő évben diplomázom ergó nem suttyó punk vagyuok csak iylen zenei stílust játszom!! DE BÁRKINEK IS BAJA VAN A ZENÉNKKEL AZ JÖJJÖN ODA SUMMER FESTEN ÉS BESZÉLJE MEG VELEM VAGY AKÁRMELYIK TAGGAL. Zárszóként még annyit hoyg a Szentendreiek ide jöhetnbek békáűsra anélkül h kinéznék őket mi békásiak meg nem tehetjük?, Érdekes módon én kiemerem irni h ki vagyok és igen is felvállalom aki vagyok és azt amit csinálok a névnélkjüli emberek beletakaróznak abba a világba ami segít az iylen GYÁVA igen gyávát irtam, embereknek a fikázásba és abba h tudatlan módon irogassanak sértegessenek msáokat. Nem kell ide kopasz ember meg nem tom h ezt meg lehessen beszélni. Nekünk nem nagy a pofánk mivel ti irogatjátok h mi mekkora sutyerákok avgyunk és nagy pofájúak ez csak a ti képzeletetek, és irigységetek, és gyengeségetek megnyilvánulása. MI IGENIS KIJÁRJUK AZT A RÖGÖS UTAT AMI KELL AHHOZ HOGY ISMERTEKKÉ VÁLLJUNK ÉS NEM CSAK EGYIK NAPRÓL FELKAROL VALAMI MENEDZSER ÉS CSINÁL EGY összerakott valamit. Tehát ha valami problema van amit szeretnél megosztani velünk kérlek keress meg minket majd ott megbeszélhetjük, ha van elég bátorságot, kultúrád, és vastag bőr az arcodon.

Köszi, csak ennyit akartam

Névtelen írta...

Kemény a vita :) állást nem foglalok csak az érdekel tényleg minden hátsó szándék nélkül hogy milyen zenéket hallgat az ÉÉMSZ?

andris írta...

ha ez metál feszt akkor mi ricsárdgírrel lehet hogy még se mennénk... amúgy nem vágom hogy minek akkartok egy olyan buliba menni srácok ahol nem is ismernek titeket és egy jó nagy része az embereknek nem is szeretne megismerni titeket. mondjuk nekem személy szerint tök mind1.

Lilla írta...

Megmondom, hogy mi a probléma az ÉÉMSZ-kal. Az még nem lenne gond, hogy nem szeretem a zenéjüket, vagyis inkább fogalmazzunk úgy, hogy azok a zenekarok, amiket nem szeretek, hidegen hagynak. Tudod, csak valahogy az nem tetszik, hogy valaki szintén NÉVTELENÜL idejön, és mi vagyok a fasszopók, és éljen az ÉÉMSZ. Illetve hogy minden más szar, csak az ÉÉMSZ a húdejó. A másik meg az, hogy szerintem a mézesmázos "mi csak jót akarunk szórakozni" és a "nagypofájú tinikurva" megszólalás egy embertől származik, ami szerintem gusztustalan, gerinctelen dolog, nem mellesleg szintén névtelen, ergo GYÁVA egmozdulás. Tinikurvázzon úgy, hogy szépen leírja a nevét, lehet, hogy neki vannak nagydarab kopasz emberei, de hogy ezzel csak még nagyobb ellenségeskedést vált ki, az is biztos. Arról nem is beszélve, hogy én sem fogok megijedni ettől, hogy befenyítenek. Röviden ezt összefoglalva az a nagy probléma, hogy egy zenekar ennyire ne verje már magát, hogy idejön fenyegetőzni, meg mittudomén. EZ nem kell a Summerfesztre, gondoljunk a tavalyi Láncfűrész-ajánlóra, (nevet nem akarok írni) azon is egy bizonyos személy felhúzta magát, aki méreteiben kétszer akkora, mint ti vagytok, és nem állt le fizikai bántalmazással fenyegetőzni, inkább verbálisan vágott vissza, az ellenblogot meg ki nem szarta le (bocsánat az illetőtől, de így van). Egyébként bízom a kultúráltságomban, csak valahogy nem szeretem, ha a barátaimat/haverjaimat/ismerőseimet olyan kedves megnevezésekkel illetik, hogy "fasszopók", és ehhez hasonló finomságok. Ezen el lehetne gondolkozni, de ha Mr. Névtelenül Befenyítek És Keménynek Érzem Magam értelmi szintje nem ér fel eddig, akkor küldje csak a kopasz nagydarab embereit (mert nem hiszem, hogy ilyet egy RAJONGÓ írna, szóval már csak ezért is elég érdekes...), nyugodtan megverhetnek, nem futamodok meg azért, mert lány vagyok. Ja, mellesleg azért, mert van véleményem, és szerintem a "gyökerek" kifejezés még mindig jobb, mint a "fasszopók". (amit nem is írtam volna így, ha valaki nem szólja le a Summerfeszt várható jelenlévőinek kb. 95 százalékát.) El lehet gondolkozni, és nem fenyegetőzni mindenféle kopasz faszkalapokkal, egy darab embernek sikerült a másik oldalról is kultúrált módon megfogalmaznia a véleményét. Ámen, találkozunk Summerfeszten, ha betöritek a fejemet a véleményem miatt, akkor az titeket minősít, ha meg nem csináltok hisztériát, akkor meg mindenkinek jó lesz.

robi. írta...

Kedves srácok,lányok! Én eddig névtelenül nem irtam! Mindig ott volt a nevem hogy robi és az url címemben a myspace oldalunk címe. Szerintem szánalmas ami itt megy meg hogy megy a gyanusitgatás hogy egy embertől jönnek a kommentek. A kopasz uri embernek a neve Kimmel Roland egy nagyon jó barátunk! Mi csak figyeltük eddig az eseményeket csak már odáig fajult a dolog hogy kénytelen voltam én is meg a Kasza is írni! Szerintem itt fejezzük be a fikázodást egymással szembe márcsak DzsDzs miatt mert kért többször is rá és a fest hangulata miatt! Mi nem akarunk semmit se elrontani ott csak bulizni egy jót! Azt nem értem hogy az ÉÉMSZ szapulás miért megy hogy punk zene meg hasonlok amikor jön a My First Ex is és ők is hasonló zenét játszanak mint mi! Amugy egy másik kérdésre a válasz hogy az ÉÉMSZ milyen zenéket hallgat?
Én személy szerint Gang Green,Exploited,Anti Flag,Blink 182,Sum 41,Green Day,MxPx,Falcongate,Nikson,Rancid,Ska-P,Zebrahead és még sorolhatnám... és igen most jön az hogy hülye punk... nem csak ezek a kedvenc előadóim de amugy hallgatok Metallicát,SlipKnotot,Bring Me The Horizon -t,Brainst,Aiden és hip hop előadokat is meghallgatok mint Fluor Filigran,Animals Cannibals,DSP,Hősök stb...
A Kacsa is hasonlokat hallgat mint ezek és egyéb metal,metal-core bandákat mint a Story of the year,a Bullet for my valentine és még sorolhatnánk...
Hugo a pop punk mániás azaz blink 182,silverstein,better luck next time stb...
és FoXie a dobosunk hard rock,metal és punk zenéket kedvel.
Ugyhogy télleg annyi hogy ne itt menjen a szapulás és mindenki nézzen egy kicsit magába hogy ennek az egésznek itt mi értelme volt? Akkor ezt itt lezártuk és a kérdéseket majd a helyszínen arccal és névvel! Köszönjük! Üdv mindenkinek!

dzsdzs írta...

Azthiszem itt nagy félreértések vannak... Ez nem metál fesztivál, ez egy HÁZIBULI, azért van, hogy mindenki jól szórakozzon. És ha valaki még egyszer felhozza ezt a ki "beképzelt-fasszopó-paraszt" témát, az inkább messzire kerülje el a bulit, mert nem látom szivesen.

Névtelen írta...

Üdv újra!
Csak, hogy tisztázzuk én nem ócsároltam egyik bandát se:) az meg hogy valaki (drága Lilla ;) ) az ÉÉMSZ szapulásával válaszol a Szoki beszólására..végülis ugyanúgy elég primitív..:) és nálam se arról van szó, hogy beszólsz az ÉÉMSZ-ra aztán eltöröm kezed lábad..hanem ahogy már itt írták "produkálj jobbat aztán szóljál be"..akármelyik bandáról van szó..és ez ugyanúgy szól azoknak akik más bandát oltottak le.
Na viszlát, K. Roland;)
Na ennyit akartam

andris írta...

amugy lesz bufe fiuk lanyok, ne hozzatok szeszt, mert kurva olcsón lehet kapni

Névtelen írta...

Én azért viszek valami vész tartalékot :D...amúgy meg csak bulizzunk egy jót Lilla te meg ne pattogj...nem áll jól :) és lécci ne beszélj mások nevébe, arra ott van ők, ők is le tudják írni ha akarják


amúgy ki milyen cuccot visz? én most nem akarom vinni a dobomat (új van és még féltem és eddig mindig én vittem) de pl viszek sör padot min. 2őt max 4et + sörcsapot

Atesz

Névtelen írta...

Hoppá itt megindult a beszélgetés :D Remélem befejeztétek.

Lilla írta...

Te meg ne döntsd el, hogy nekem mi áll jól, és mi nem. Köszi.
Amúgy meg nehogymár most én legyek itt a nagy szemét, azért, mert nem szeretem, ha leugatja valami névtelen ember az ismerőseimet. De én befejeztem, ugyanis ÉN nem vagyok primitív ember.

Névtelen írta...

Jah, azt le lehetne beszélni, h ki milyen cuccot visz. :)

Névtelen írta...

Mindenki hogy fikázza az ÉÉMSZ-t xD ez vicces...
Szerintem egyáltalán nem illik a DzsDzs summer fest hangulatához... de ez már túl van tárgyalva !
remélem jó buli lesz ! :P

Atesz rokona xD

Névtelen írta...

1160-t és My first ex-et még meghallgatom de a többi elég silány.. ÉÉMSZ csak feldobja a hangulatot!..
Haha


2x2böl Tomi

Névtelen írta...

azér ez igy vicces lesz hogy itt a FEST blogján akkora a szo csata hogy csakna, csak majd nelegyen a helyszinen balhé mer az nem jo

még mindig a 2x2böl a Tomi

Névtelen írta...

Ámen Tomi! Ott az igazság.

Zsolti

robi. írta...

Srácok ezt már tényleg ne neten! Legyen enyém az utolsó szó! De mostmár ne menjen a vita ezen a forumon! Oké hogy van akinek nem tettszik amit művelünk... mi sem lehetünk tökéletesek! Itt zárjuk le ezt a vitát és akinek problémája van velünk az a helyszínen keressen meg valamelyikönket és mondja el emberi hangon! Köszönöm! robi

Névtelen írta...

Ezt végigolvastam és nagyon tetszik :)
Most már csak azért is meghallgatom őket ha ekkora port kavartak.
Amugy DzséDzsé mennyi lesz idén az átlagkorosztály?:) 15? 16?
Ahogy igy olvasgatom az irásokat nem sokkal több...

Névtelen írta...

És különben is csak a metál a király, minden más szar, egyedül a metál, a METÁL, A METÁL!!!! AAARRGHH
Ti panaszkodtok, hogy nem csak olyan zene van amit szerettek... na most akkor És Én Mit Szóljak?!

Kázmér a Hell's Metal Gods-ból

Mari néni írta...

nem, legyen az ENYÉM az utolsó szó! :)
Szerintem is ennyi lesz amúgy az átlag korosztály...
Ez a vita is nem volt más, mint egy hatalmas reklám az éémsz-nek...
mindegy... éljen a Dzs Dzs Punkers Fest!

Névtelen írta...

ez nagyon durva...h lehet h mindig mindenkinek megvan a negativ véleménye mindenről...lehet h mindenki másmien és más a véleménye ...de akk is méé kell ien stilusba kijelenteni...nekem m1...de sztem ha vki szereti a az éémszt az tök jóó ha vki meg nem akk azzal sincs baj...akk a bu8lin nem figyel oda...de sztem a házigazdának se lehet vmi könnyű igy h még el se kezdödött a bulija de máá jegy a vita...nah m1 pápuszi 4D voltam

Névtelen írta...

vicces hogy pont egy olyan ember meri azt mondani másra hogy silány mint a 2x2 tomi...semmi köze sincs a zenéhez és még gyík is

Névtelen írta...

A "2X2 Tomi" nem gyík! És szerintem nincs kevesebb köze a zenéhez, mint "Éémsz Robinak", vagy "1160 Karinak"!

"Subverted Lázár"

Névtelen írta...

Höhö, én azt idéztem te, olvass vissza, ugyan azt irtam mint a mittomén hanyadik hozzá szolo csak mögé raktam, idézem, Haha
:)
2x2böl Tomi

Névtelen írta...

van valami b terv vagy eső nap arra az esetre ha olyan szar idő lesz mint egész héten?!

Névtelen írta...

Nah a hangulat már is feldobva ahogy látom:) de richter lécives mellőzd az ilyen rejtett beszólásaidat köszi mert én is megtartom magamnak... és jó bulizást mindenkinek

béla bá

Névtelen írta...

jah bocsi ez lázárnak ment

béla bá

Névtelen írta...

ha már több féle punk zenekar meg lett hívva, meg "alternatív" zenekarok, legalább egy kemény zenét játszó banda is lehetne...
Üdv.
imeog

Névtelen írta...

lesz kemény zenét játszó banda,méghozzá a Subverted! sasold őket! elég fasza lesz! ;)

Unknown írta...

hi

Srácok az ÉÉMSZröl nem akartok kirakni valami bemutatkozó szöveget?

Névtelen írta...

nem

Névtelen írta...

Szijasztok! Dani.Majom vagyok! Nézzétek meg a myspace oldalam! www.myspace.com/danimajom Remélem tettszeni fog ;) BANÁNT IDE KÖCSÖGÖK!!! <3